Een jonge onderneming met ruim 50 jaar ervaring

Service, technisch beheer in alle facetten

Property Care levert brede diensten voor het gestructureerd beheren van gebouwen en de bijbehorende installaties. Op operationeel niveau bestaat gebouwbeheer uit het afhandelen van storingsmeldingen, het begeleiden van keuringen en het meerjarenonderhoud. Op strategisch niveau wordt gekeken naar vraagstukken met betrekking tot bouwmanagement, vergunningen en duurzaamheid.

Uit ervaring weten we dat voor de meeste facilitaire zaken geen standaardoplossing voor handen is. Door met u mee te denken, maken we inzichtelijk welke mogelijkheden kunnen worden geïmplementeerd. Lees hieronder meer over onze specialistische kennis van installaties, energiebesparing en beheer en de vele facetten van vakkundig onderhoud.

Specialistische kennis van alle technische installaties

Moderne gebouwen zijn uitgerust met de meest geavanceerde installaties. Daarbij speelt ook de manier waarop met energie wordt omgegaan en de verduurzaming van gebouwen een steeds grotere rol. Property Care is vertrouwd met deze technieken en heeft specialistische kennis in huis over onder andere:

  • Meet- en regelinstallaties
  • Bodemopslag
  • Koelinstallaties
  • Legionella beheer
  • Aansturen van het onderhoud;
  • CV installaties
  • Additionele installaties
  • Diverse elektrotechnische installaties

Energiebesparing en beheer

Energie is voor organisaties een belangrijk element in de bedrijfsvoering. Dat uit zich in de manier waarop met energie wordt omgegaan en de verduurzaming van gebouwen. De toekomstige schaarste van energie dwingt ons om op zoek te gaan naar efficiëntere en ook creatievere manieren om energie te gebruiken en natuurlijk: het verbruik te verminderen.

Er zijn veel mogelijkheden om het verbruik van energie en hieraan gerelateerde kosten in de hand in te houden, zonder dat uw bedrijfsproces of het werkcomfort wordt beïnvloed. Property Care kan voor u de energiekosten inventariseren en beoordelen welke mogelijkheden er zijn voor een doeltreffend energiebeheer. In ons advies zijn technische en organisatorische elementen opgenomen.

Vakkundig technisch onderhoud

Vakkundig technisch onderhoud is onmisbaar en noodzakelijk. Deskundig beheer voorkomt storingen, en leidt daarom tot meer tevredenheid bij de gebruikers. Uiteindelijk zal een actief onderhoudsbeleid ook een flinke kostenbesparingen met zich meebrengen. Property Care verzorgt alle werkzaamheden die nodig zijn om uw gebouwgebonden installaties in optimale staat te houden, bij voorkeur zonder dat de gebruikers van uw gebouw daar iets van merken. We verrichten niet alleen preventief en correctief onderhoud, maar kunnen ook alle wettelijke verplichte keuringen en inspecties uitvoeren.
Denk ook aan contract- en leveranciersbeheer een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) en risico preventie. Samen met u zoeken we de onderhoudsovereenkomst die het beste bij uw situatie past. Property Care heeft een open en transparante organisatie met korte en directe communicatielijnen. We doen meer dan het uitvoeren van een onderhoudscontract. Wij werken met u samen en zijn uw partner bij het onderhoud en beheer van uw installaties.

Services

Installatiespecialisten

Property Care is bekend met de steeds meer geavanceerde installaties, waarmee moderne gebouwen worden uitgerust, zoals meet- en regel installatie, bodemopslag, koelinstallatie, cv-installatie, additionele installaties en diverse elektro technische installaties.

Vakkundig onderhoud

Vakkundig onderhoud is onmisbaar en noodzakelijk, bij voorkeur zonder dat de gebruikers van uw gebouw daar iets van merken. Property Care regelt samen met u de onderhoudsovereenkomst, die het beste bij uw situatie past. Denk aan leegstandcontract, all-in contract, onderhoudsovereenkomst en op maat onderhoudscontract.

Gebouwbeheer

Property Care heeft een uniek systeem ontwikkeld om verschillende soorten en merken regeltechnische installaties vanaf iedere locatie op afstand te beheren en te besturen. Zo kunnen klachten en storingen zeer snel en adequaat worden verholpen. Onze klanten blijven de regie houden en hebben middels de Facility Portal continue inzicht in hun locaties, systemen, uitvoeringen, planningen en kosten.

Vanzelfsprekend zijn wij 24/7 bereikbaar voor spoedeisende storingen en/of calamiteiten.

Meedenken en informeren

Veel mogelijkheden en heel veel aanbieders. Dat kenmerkt de markt van de gebouwinstallaties. Wij denken graag met u mee bij het maken van een ontwerp of bij de realisatie van projecten. Gebruik onze vakkennis bij de zoektocht naar de meest koste efficiënte oplossing.

Projecten

Buitenveldertselaan
Amsterdam

Buitenveldertselaan
Amsterdam

Monteflore Cuserpark 
Amsterdam

Monteflore Cuserpark 
Amsterdam

Postjesweg
Amsterdam

Postjesweg
Amsterdam

Gondel
Amsterdam

Gondel
Amsterdam

Piet Hein
Amsterdam

Piet Hein
Amsterdam

Cuserpark
Amsterdam

Cuserpark
Amsterdam

Prinsenhof
Amsterdam

Prinsenhof
Amsterdam

Maassluisstraat
Amsterdam

Maassluisstraat
Amsterdam

Vision Plaza
Amsterdam

Vision Plaza
Amsterdam

Contact

Property Care Nederland
Aalsmeerderdijk 158B
1438 AX Oude meer

Tel: +3120-7165595

Email: info@propertycare.nl
Web: www.propertycare.nl

Door je informatie in te dienen, ga je ermee akkoord deze naar Property Care Nederland te sturen, die deze zal verwerken en gebruiken volgens hun privacyverklaring.