Specialistische kennis van alle technische installaties

Over ons

Property Care is dé specialist in technisch gebouwbeheer en facilitair management. Door heel Nederland begeleiden wij de uitvoering van uw installatie en onderhoud. Met ruim 50 jaar ervaring in verschillende sectoren en type gebouwen, zijn wij uw betrouwbare partner in technisch beheer. Onze gediplomeerde technische adviseurs begeleiden processen met betrekking tot het afhandelen van storingen, het plannen van onderhoud, keuringen en het beheren van contracten.

Het team van Property Care

Property Care is gespecialiseerd in gebouwbeheer en facilitair management. Wij begeleiden processen met betrekking tot het afhandelen van storingen, het plannen van het onderhoud en keuringen en het beheren van contracten. Onze technische adviseurs houden zich bezig met inkoopmanagement, bouwbegeleiding en installatie-advies. Adviezen zijn toegesneden op uw organisatie en de uitvoering van werkzaamheden wordt zodanig gepland dat minimale hinder wordt ondervonden. 

Ton Hazenoot en Ed Duchhart zijn de drijvende kracht achter dit dynamische bedrijf. Samen leveren zij vakkennis, daadkracht en een schat aan ervaring met diverse installaties. Zij houden van een no-nonsense en persoonlijke aanpak van het technisch beheer van uw gebouw(en). 

Property Care is een open en transparante organisatie met korte en directe communicatielijnen. We doen meer dan het uitvoeren van een onderhoudscontract. Wij werken met u samen en zijn uw partner bij het onderhoud en beheer van uw installaties.

Uw rendement inzichtelijk

Property Care werkt op projectbasis of als totaaloplossing waarbij wij als ‘facility desk’ de meest arbeidsintensieve taken van uw facilitymanagement-afdeling uit handen nemen.

We starten de samenwerking met een analyse van uw processen en toetsen uw leverancierscontracten. Daarna kunnen wij een voorspelling doen van de te realiseren kostenbesparing en efficiëntieverbetering.

Onze aanpak:

  • Locaties bezoeken om de algehele staat te inspecteren en probleemgebieden te detecteren.
  • De condities en de prijs-kwaliteitverhouding van leverancierscontracten toetsen aan onze contract-database.
  • De bestaande facilitaire processen analyseren.
  • Bevindingen samenvatten in een kort rapport.
  • Inzichtelijk maken van de mogelijkheden voor kostenbeheersing en efficiëntieverbetering.

Property Care streeft naar een optimale service en levert maatwerk. Adviezen zijn toegesneden op uw organisatie en de uitvoering van werkzaamheden wordt zodanig gepland dat minimale hinder wordt ondervonden.

Projecten

Buitenveldertselaan
Amsterdam

Buitenveldertselaan
Amsterdam

Monteflore Cuserpark 
Amsterdam

Monteflore Cuserpark 
Amsterdam

Postjesweg
Amsterdam

Postjesweg
Amsterdam

Gondel
Amsterdam

Gondel
Amsterdam

Piet Hein
Amsterdam

Piet Hein
Amsterdam

Cuserpark
Amsterdam

Cuserpark
Amsterdam

Prinsenhof
Amsterdam

Prinsenhof
Amsterdam

Maassluisstraat
Amsterdam

Maassluisstraat
Amsterdam

Vision Plaza
Amsterdam

Vision Plaza
Amsterdam

Contact

Property Care Nederland
Aalsmeerderdijk 158B
1438 AX Oude meer

Tel: +3120-7165595

Email: info@propertycare.nl
Web: www.propertycare.nl

Door je informatie in te dienen, ga je ermee akkoord deze naar Property Care Nederland te sturen, die deze zal verwerken en gebruiken volgens hun privacyverklaring.